Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
TM6

Soto Ayam (Turmeric chicken soup)

4.9 (9 ocen)

Składniki

Blanched vegetables and vermicelli

  • 1500 g water
  • 85 g vermicelli noodles
  • 100 g bean sprouts
  • 100 g cabbage, cut in thin slices
  • 110 g Indonesian yellow spice paste
  • 600 g chicken thighs, bone in
  • 5 makrut lime leaves
  • 3 fresh salam leaves
  • 1 ½ tsp sea salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • ¼ tsp Chicken stock paste

Turmeric Chicken Soup

  • 4 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
  • 1 stalk celery, chopped, to garnish
  • fried shallots, to garnish
  • 2 lime, cut in wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1638 kJ / 391.5 kcal
Białko
22.3 g
Węglowodany
21.1 g
Tłuszcz
24.4 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
2.7 g
Sód
721.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy