Urządzenia i Akcesoria
Radish cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.1 g
Kalorie
1006 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai noodle and seafood salad
50 min
Sesame Crème
10 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Kimchi chicken
35 min
Turmeric fried chicken
13 godz. 10 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min