Urządzenia i Akcesoria
Radish cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.1 g
Kalorie
1006 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Wonton soup
1 godz.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Yam Rice
45 min