Urządzenia i Akcesoria
Radish cakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
water120 g
-
plain flour200 g
-
salt¾ tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)1
-
dried shrimp (see Tip)10 g
-
pork fillet cut into thin strips (5 mm)180 g
-
daikon peeled and cut into cubes (5 mm)200 g
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.1 g
Kalorie
1006 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Hot and sour soup
55 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min