Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
ABC Soup
- 1000 g boiling water
- 250 - 350 g pork ribs
- 1000 g cold water
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 100 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tomato, cut into quarters and deseeded
- 100 g brown onion, cut into eighths
- 1 sweet corn cob, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g small dried anchovies (optional - see Tips)
- 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp salt, to taste
Steamed fish and garnishes
- 500 g whole fish, gutted and cleaned (see Tips)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices, plus an extra 1-2 cm piece peeled and cut into julienne, for garnishing
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 2 tbsp soy sauce
- ½ - 1 tsp sesame oil
- red chilli oil, to taste (optional), for serving
- 3 - 4 tbsp fermented black beans (optional - see Tips), for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 713.2 kJ / 169.6 kcal
- Białko
- 47.9 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1702 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Homemade Fish Ball Soup
2h
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min