Urządzenia i Akcesoria
Teochew Seafood Porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
long grain white rice rinsed120 g
-
sesame oil dark (roasted)2 tsp
-
salt2 tsp
-
fish fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
squid rings150 g
-
whole prawns deshelled200 - 250 g
-
fish sauce1 tbsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
fish balls (total 150 g)10
-
Tianjin pickled cabbage (tung choy)20 g
-
water1500 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Chicken Porridge
35 min