Urządzenia i Akcesoria
Teochew Seafood Porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
long grain white rice rinsed120 g
-
sesame oil dark (roasted)2 tsp
-
salt2 tsp
-
fish fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
squid rings150 g
-
whole prawns deshelled200 - 250 g
-
fish sauce1 tbsp
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
-
fish balls (total 150 g)10
-
Tianjin pickled cabbage (tung choy)20 g
-
water1500 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
18 g
Kalorie
728 kJ /
174 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Stir Fried Whole Fish
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Chicken Porridge
35 min