Urządzenia i Akcesoria
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
water1050 g
-
dashi powder (see Tip)1 tsp
-
eggs4
-
soy sauce2 tsp
-
rice wine1 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)3
-
raw prawns peeled and deveined (approx. 100 g)8
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
836.3 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
487.8 kJ /
116.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min