Chawanmushi (Japanese savoury custard)
TM6 TM5 TM31

Chawanmushi (Japanese savoury custard)

4.3 (38 ocen)

Składniki

  • 1050 g water
  • 1 tsp dashi powder (see Tip)
  • 4 eggs
  • 2 tsp soy sauce
  • 1 tbsp rice wine
  • ¼ tsp sea salt
  • 3 fresh shiitake mushrooms, stems removed and cups cut into slices (approx. 5 mm)
  • 8 raw prawns, peeled and deveined (approx. 100 g)
  • 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
487.8 kJ / 116.2 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
0.3 g
Sód
836.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy