Yu wan tang (fish ball soup)
TM6 TM5 TM31

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 (8 ocen)

Składniki

  • 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper
  • 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g water, plus extra for iced water
  • 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
1826.2 kJ / 434.8 kcal
Białko
80.9 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
9.9 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.6 g
Sód
6910.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy