Urządzenia i Akcesoria
Yu wan tang (fish ball soup)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)500 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
ice cubes plus extra for iced water (see Tips)100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water plus extra for iced water800 g
-
garlic clove cut into thin slices (optional)1
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
6910.3 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
1826.2 kJ /
434.8 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Sambal chilli
35 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min