Urządzenia i Akcesoria
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
shallots40 g
-
old ginger cut in thin slices10 g
-
cinnamon stick1
-
star anise1
-
cooking oil20 g
-
whole chicken legs (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)600 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed8
-
water500 g
-
dried scallops large-sized, soaked to soften3
-
abalones small-sized, soaked and cleaned (see tips)6
-
oyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
chicken stock1100 g
-
dried sea cucumbers soaked to soften and cleaned, cut in pieces200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
broccoli florets boiled50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1527 mg
Białko
18 g
Kalorie
686 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reunion Dishes
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min