Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1527 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Braised Yee Mee
30min
Mapo tofu
15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Chicken porridge with century egg
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Yam Rice
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min