White Radish Pork Rib Soup
TM6

White Radish Pork Rib Soup

4.6 (29 ocen)

Składniki

  • 2200 g water
  • 400 g pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
  • 500 g white radish, cut into slices (2 cm)
  • 100 g yellow onions, cut into wedges
  • 1 piece dried cuttlefish, cut into strips (2 cm)
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g wolfberries (goji)
  • 1 pinch salt, adjust to taste
  • 1 pinch white pepper powder, adjust to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
590 kJ / 141 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
154 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy