
Urządzenia i Akcesoria
White Radish Pork Rib Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
5 portions
Składniki
-
water2200 g
-
pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)400 g
-
white radish cut into slices (2 cm)500 g
-
yellow onions cut into wedges100 g
-
dried cuttlefish cut into strips (2 cm)1 piece
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
white pepper powder adjust to taste1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
141 kcal /
590 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
154 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Yam Rice
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Braised pork belly
55min