White Radish Pork Rib Soup

White Radish Pork Rib Soup

4.6 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
5 portions

Składniki

  • water
    2200 g
  • pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
    400 g
  • white radish cut into slices (2 cm)
    500 g
  • yellow onions cut into wedges
    100 g
  • dried cuttlefish cut into strips (2 cm)
    1 piece
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • wolfberries (goji)
    20 g
  • salt adjust to taste
    1 pinch
  • white pepper powder adjust to taste
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 141 kcal / 590 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 154 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...