Urządzenia i Akcesoria
Chai Buey
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
garlic cloves8
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
fresh tomatoes cut in quarters350 g
-
dried chillies deseeded12
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese mustard greens (head mustard), trimmed750 g
-
water400 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought20 g
-
sugar10 g
-
roasted pork cut in cubes (2 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660 mg
Białko
15 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Mapo tofu
15 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min