Urządzenia i Akcesoria
Chai Buey
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
-
garlic cloves8
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
fresh tomatoes cut in quarters350 g
-
dried chillies deseeded12
-
dried tamarind pieces (asam keping)10 g
-
cooking oil30 g
-
Chinese mustard greens (head mustard), trimmed750 g
-
water400 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought20 g
-
sugar10 g
-
roasted pork cut in cubes (2 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660 mg
Białko
15 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Yam Rice
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min