Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, coupée en morceaux
- 300 g de légumes variés (oignons, carottes, céleri-branche ou céleri-rave par ex.), coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge ou romarin par ex.), équeutés
- 150 g de gros sel
-
30
g de vin rouge
lub 30 g d'eau - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 clou de girofle
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de crudités
10min
Fond de légumes (végane)
30 min
Fond de légumes
45 min
Macédoine du jardin
30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48 godz.
Fond de viande
3h
Fond de volaille
45 min
Fond de volaille
45 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7hod. 30min
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Gruau d'avoine épointée
35min