Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au cidre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
50 de sucre en poudre
-
1 œuf entier
-
3 jaunes d'œufs
-
160 g de cidre brut
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
16 g
Kalorie
2149 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Soupe de pommes vertes
15 min
Sabayon aux raisins
15 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Sabayon anisé
15 min
Sauce à la cerise
35 min
Figues farcies
20 min
Sphère comme une orange sanguine
18 godz.
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 godz. 30 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Clémentine farcie au crabe
20 min