Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2149 kJ / 514 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon au vouvray
15min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Sabayon anisé
15min
Crème brûlée à la violette
2 godz. 15 min
Sabayon
15min
Sabayon au citron
15min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Citron frappé au champagne
10min
Pannacotta parmesan
2h 20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Sabayon gratiné aux clémentines
25min