Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au cidre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
50 de sucre en poudre
-
1 œuf entier
-
3 jaunes d'œufs
-
160 g de cidre brut
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
16 g
Kalorie
2149 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon
15 min
Sabayon classique
15 min
Chouettes au fromage
Brak ocen
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Flan d'asperges enroulé de sole
1 godz.
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon anisé
15 min
Crème brûlée à la violette
2 godz. 15 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 godz. 10 min
Velouté de tomate
30 min