Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 3 jaunes d'œufs
- 160 g de cidre brut
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2149 kJ / 514 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de tomate
30 min
Sauce hollandaise
25 min
Sabayon au citron
15 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon aux raisins
15 min
Sabayon anisé
15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 min
Sabayon
15 min