![Farine de céréales ou de légumes secs Farine de céréales ou de légumes secs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F420E0AB-ECDC-40D6-A6CB-971210457187/Derivates/57AF5EBF-C247-45DD-BAB9-E2A82696E966.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g de graines de céréales (blé, seigle, épeautre ou sarrasin par ex.)
lub 250 g de légumes secs (pois chiches, lentilles ou haricots secs par ex.)
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3105 kJ / 743 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 149 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farine de riz
5min
Salade de crudités
10min
Farine de riz
10min
Pain à la farine de millet
2h 35min
Mix de farines sans gluten
5min
Légumes secs moulus (150-250 g)
5min
Crackers à l'amarante sans gluten
25 Min
Fond de légumes
45 Min
Fond de viande
45 Min
Pain vapeur
2 Std.
Fond de volaille
45 Min
Gomasio
5min