
Urządzenia i Akcesoria
Tarte sucrée au potiron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
La pâte brisée
-
de farine de blé et un peu pour fariner200 g
-
de beurre doux100 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre50 g
-
d'huile d'olive10 g
-
d'eau50 g
Le flan de potiron
-
de chair de potiron détaillée en cubes300 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de jus d'orange125 g
-
de jus de citron10 g
-
de miel1 c. à soupe
-
œufs2
-
de crème liquide 30-40% m.g.125 g
-
de lait125 g
-
de cannelle en poudre1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
461.5 kcal /
1932 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
50.3 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour du potiron
10 Przepisów
Francja
Francja