Urządzenia i Akcesoria
Pâte à chou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pièces
Składniki
-
150 g d'eau
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 pincée de sel
-
10 g de sucre en poudre (opcjonalnie) (2 c. à café)
-
120 g de farine de blé
-
3 œuf moyen (53-63 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Pâtes
10 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crème pâtissière
15 min
Génoise
1 godz. 50 min
Pâte brisée sucrée
1 godz. 50 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Pâte feuilletée express
2 godz.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Tarte tropézienne
3 godz.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min