Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fruits frais variés (fruits rouges ou mangue par ex.), à température ambiante, coupés en morceaux
- 75 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 429.8 kJ / 102.8 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Crème pâtissière
15 Min
Sucre glace
5 Min
Crème caramel
3 Std.
Crème brûlée
2h 40min
Sirop au chocolat
20 Min
Sucre vanillé
72 godz.
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min