![Coulis de fruits Coulis de fruits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4548eee2-a338-40e5-b1f4-79421c6bb340/Derivates/bba618cf-c42c-43a9-a318-16ceb6e3a529.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fruits frais variés (fruits rouges ou mangue par ex.), à température ambiante, coupés en morceaux
- 75 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 429.8 kJ / 102.8 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème pâtissière
15min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Crème brûlée
4 Std. 10 Min
Sucre glace
5 min
Pâte brisée sucrée
1 godz. 50 min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Sucre vanillé
72 Std.
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Crème caramel
3ч.