Pâte brisée sucrée

Pâte brisée sucrée

4.8 344 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
18 pièces

Składniki

  • 100 g de sucre en poudre
  • 200 g de beurre doux froid et coupé en morceaux,et un peu pour le moule
  • 370 g de farine de blé
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
    1 c. à café d'extrait naturel de vanille

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 18 pièces

Białko 45 g
Kalorie 13710 kJ / 3277 kcal
Tłuszcz 175 g
Błonnik 10.2 g
Węglowodany 376 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...