Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises, coupées en deux ou en quatre, en fonction de leur taille
- 375 g de sucre à confiture
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1190.2 kJ / 284 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
-
Basiques - Confitures et compotées 7 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Gelée de framboise
6h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de sureau
50min
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.