Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 pièces
Składniki
-
d'eau (330 g pour la pâte et 100 g d'eau bouillante pour la cuisson)430 g
-
de levure boulangère fraîche émiettée10 g
-
huile végétale pour le saladier
-
de farine à pain et un peu pour fariner500 g
-
de sel1 ½ c. à café rase
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
612.5 kcal /
2562.7 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
122.2 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
1190.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Baguettes fraîches cuites au four
5 Przepisów
Kanada
Kanada

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

J'adopte le fait maison au quotidien
33 Przepisy
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Mix and Match - Batchcooking
27 Przepisów
Francja
Francja