Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
120 g de lait entier
-
1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
-
5 jaunes d'œufs
-
60 g de sucre en poudre
-
350 g de crème liquide entière très froide
-
100 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
2229.4 kJ /
532.8 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Yaourts et crèmes dessert
10 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Petits plaisirs coupables
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Crème pâtissière
15 min
Pâte à chou
2 godz.
Crème fouettée
10 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Crème caramel
3 godz.
Charlotte aux fraises
12 godz. 30 min
Sauce beurre blanc
20 min
Crème anglaise
10 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Tarte au citron meringuée
1 godz. 10 min
Profiteroles
2 godz. 15 min