
Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
de lait entier120 g
-
gousse de vanille fendue en deux dans la longueur1
-
jaunes d'œufs5
-
de sucre en poudre60 g
-
de crème liquide entière très froide350 g
-
de cassonade100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
532.8 kcal /
2229.4 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
44.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Sód
63.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Yaourts et crèmes dessert
9 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Petits plaisirs coupables
10 Przepisów
Francja
Francja