Urządzenia i Akcesoria
Pâte feuilletée express
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
490 g
Składniki
-
200 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
-
200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
90 g d'eau froide
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 490 g
Białko
22 g
Kalorie
9300 kJ /
2223 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Mix and Match - Batchcooking
27 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Crème pâtissière
15 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte brisée
5 min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte brisée sucrée
1 godz. 50 min
Pâtes fraîches
1 godz.
Petits pains aux raisins
24 godz.
Pain surprise
24 godz.
Pain au chocolat
24 godz.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Croissant
16 godz.