
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau aux pommes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts
Składniki
-
de beurre mou coupé en morceaux et un peu pour le moule130 g
-
pommes acidulées (180 g chacune env.)3 - 4
-
œufs3
-
de sucre en poudre150 g
-
d'eau-de-vie de pomme (opcjonalnie)30 g
-
de farine de blé200 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de sel1 pincée
-
sucre glace maison (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
356 kcal /
1492 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Best of avec le Sensor
27 Przepisów
Francja
Francja

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Grands classiques avec le Sensor
23 Przepisy
Francja
Francja

Les gâteaux avec le Sensor
64 Przepisy
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada