Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert aux deux saveurs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
500 g de lait entier
-
100 g de sucre en poudre
-
10 - 15 g de sucre vanillé maison
-
20 - 25 g de fécule de maïs à ajuster à la texture de votre goût
-
2 gros œufs (63-73 g)
-
50 g de crème liquide, 30% m.g. min. (opcjonalnie)
-
1 c. à soupe bombée de cacao en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1309 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Guyappymix
11 Przepisów
Francja
Francja
L'eau à la bouche (LEAB)
10 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Mon atelier Thermomix®
12 Przepisów
Francja
Francja
Starmix
11 Przepisów
Francja
Francja
Sweet Home
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Sucre vanillé
72 godz.
Yaourt nature
14 godz.
Riz au lait
1 godz.
Paille à la confiture
1 godz. 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Quiche sans pâte
45 min
Crème anglaise
10 min
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Œufs au lait
50 min
Financiers
30 min