
Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert aux deux saveurs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
de lait entier500 g
-
de sucre en poudre100 g
-
de sucre vanillé maison10 - 15 g
-
de fécule de maïs à ajuster à la texture de votre goût20 - 25 g
-
gros œufs (63-73 g)2
-
de crème liquide, 30% m.g. min. (opcjonalnie)50 g
-
de cacao en poudre1 c. à soupe bombée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
311 kcal /
1309 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Guyappymix
11 Przepisów
Francja
Francja

L'eau à la bouche (LEAB)
10 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Mon atelier Thermomix®
12 Przepisów
Francja
Francja

Starmix
11 Przepisów
Francja
Francja

Sweet Home
10 Przepisów
Francja
Francja