Rissoler lardons et champignons

Rissoler lardons et champignons

4.7 56 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • 10 g d'huile végétale
    10 g d'huile d'olive
  • 120 - 130 g de lardon
    120 - 130 g de lardons fumés
  • 250 - 300 g champignon frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 841.3 mg
Białko 24.3 g
Kalorie 2792.6 kJ / 667.5 kcal
Tłuszcz 60.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 18.3 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...