Rissoler lardons et champignons
TM6

Rissoler lardons et champignons

4.7 (47 ocen)

Składniki

  • 10 g d'huile végétale
    lub 10 g d'huile d'olive
  • 120 - 130 g de lardons
    lub 120 - 130 g de lardons fumés
  • 250 - 300 g champignon frais entiers, ou coupés en quartiers ou en lamelles

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
2792.6 kJ / 667.5 kcal
Białko
24.3 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
60.5 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Sód
841.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy