Salade de pommes de terre et œufs durs façon César

Salade de pommes de terre et œufs durs façon César

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en dés
    40 g
  • gousses d'ail
    2
  • filets d'anchois à l'huile
    12
  • œuf
    1
  • d'huile d'olive
    45 g
  • d'huile neutre
    45 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de crème liquide légère
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    1 c. à café
  • œufs
    4
  • de pommes de terre grenaille
    600 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • poulet
  • de mâche
    150 g
  • de copeaux de parmesan
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 501 kcal / 2106 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...