Delikatne rumienienie krewetek
TM6

Delikatne rumienienie krewetek

4.5 (85 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    lub 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g krewetek, surowych, średnich, obranych, świeżych, oczyszczonych, osuszonych ręcznikiem papierowym
    lub 250 g krewetek, mrożonych, obranych, uprzednio rozmrożonych, oczyszczonych, osuszonych ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
750.6 kJ / 179.4 kcal
Białko
17.1 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
707.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy