
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie krewetek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
krewetek, surowych, średnich, obranych świeżych, oczyszczonych, osuszonych ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
179.4 kcal /
750.6 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
1.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
707.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tagliatelle z krewetkami
30 min
Małże po marynarsku
1 godz. 15 min
Małże w zielonym sosie curry
35 min
Sałatka z krewetek i chrupiących warzyw
45 min
Krewetki w sosie maślanym
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Sałatka z wołowiną, rukolą i pomidorkami
35 min