
Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wieprzowego , bez ścięgien, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Białko
55 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
0.2 g
Sód
187 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min