Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

4.4 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • ząbek czosnku
    1
    20 g cebuli, , pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • mięsa wieprzowego , bez ścięgien, pokrojonego w paski (1 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porcja

Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Białko 55 g
Węglowodany 3 g
Tłuszcz 25 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Błonnik 0.2 g
Sód 187 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...