Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)

4.4 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • ząbek czosnku
    1
    20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • mięsa wieprzowego np. łopatki lub szynki, bez ścięgien, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym,
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 231 kcal / 966.5 kJ
Białko 27.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 93.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...