
Urządzenia i Akcesoria
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wieprzowego np. łopatki lub szynki, bez ścięgien, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym,250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
231 kcal /
966.5 kJ
Białko
27.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
93.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min