
Urządzenia i Akcesoria
Kiełbasy zapiekane w cieście (Toad in the hole)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
masła klarowanego1 łyżeczka
-
kiełbas wieprzowych, wędzonych np. śląskich (ok. 500 g)6
-
mleka370 g
-
mąki pszennej150 g
-
jajka, rozmiar L3
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
348.7 kcal /
1459.8 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
977.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CODZIENNE OBIADY II
10 Przepisów
Polska
Polska