
Urządzenia i Akcesoria
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de blancs de poireau coupés en tronçons300 g
-
de beurre20 g
-
de pois chiches en conserve égouttés250 g
-
de chorizo doux, coupé en fines rondelles150 g
-
d'eau800 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de coriandre fraîche équeutés4 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
303.5 kcal /
1266 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja