Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru

Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru

3.9 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • de beurre coupé en dés
    60 g
  • de biscuits apéritifs salés type crackers, en morceaux
    150 g
  • de parmesan râpé
    50 g
  • d'eau
    500 g
  • de carottes pelées et coupées en rondelles d'1 cm environ
    280 g
  • de curcuma en poudre
    1 c. à café rase
  • gros œufs
    2
  • de fromage de brousse
    220 g
  • de jambon cru coupées en lanières
    5 tranches fines
  • du poivre moulu
  • d'huile de colza
    1 c. à café
    1 c. à café d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 383 kcal / 1597 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...