
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts
Składniki
-
de beurre coupé en dés60 g
-
de biscuits apéritifs salés type crackers, en morceaux150 g
-
de parmesan râpé50 g
-
d'eau500 g
-
de carottes pelées et coupées en rondelles d'1 cm environ280 g
-
de curcuma en poudre1 c. à café rase
-
gros œufs2
-
de fromage de brousse220 g
-
de jambon cru coupées en lanières5 tranches fines
-
du poivre moulu
-
d'huile de colza1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
383 kcal /
1597 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja