Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru

Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru

3.9 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 60 g de beurre coupé en dés
  • 150 g de biscuits apéritifs salés type crackers, en morceaux
  • 50 g de parmesan râpé
  • 500 g d'eau
  • 280 g de carottes pelées et coupées en rondelles d'1 cm environ
  • 1 c. à café rase de curcuma en poudre
  • 2 gros œufs
  • 220 g de fromage de brousse
  • 5 tranches fines de jambon cru coupées en lanières
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café d'huile de colza
    1 c. à café d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 18 g
Kalorie 1597 kJ / 383 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...