Mini-cakes roquette-gouda et chantilly

Mini-cakes roquette-gouda et chantilly

3.0 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de gouda en cubes
  • 35 g de beurre demi-sel et une noisette pour les moules
  • 250 g de roquette
  • 125 g de farine
  • 1 c. à café bombée de levure chimique
  • 2 œufs
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 100 g de lait
  • ½ c. à soupe de sel
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 1 c. à soupe de mascarpone
  • poivre moulu
  • 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • 2 oignons frais, ciselés
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16 g
Kalorie 2756 kJ / 660 kcal
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...