Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil

Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil

4.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 parts

Składniki

  • 120 g de lait
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 280 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 œufs
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 3 pincées de sel
  • 25 g d'huile d'olive et un peu pour le moule à savarin
  • 70 g de chorizo doux coupé en cubes
  • 75 g de lardons fumés
  • 50 g de pignons de pin
  • 3 c. à soupe de persil frais haché

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 307.6 kcal / 1287.1 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 29.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 251.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...