Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower broken into florets (approx. 3 cm)800 g
-
water600 g
-
Chicken stock paste (see Tip)40 - 60 g
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken breast cut into cubes (approx. 3 cm)800 g
-
taco seasoning (see Tip)1 tbsp
-
salted butter (optional)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.2 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
921.4 kJ /
219.4 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin soup
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Chicken stock paste
45 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Bubble and squeak soup
35 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Seafood and corn chowder
40 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Apricot chicken risotto
30 min