Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and bacon pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh tortellini (see Tip)600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
leek white part only, trimmed and cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers cut into pieces (2-3 cm)4 - 5
-
unsalted butter30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 g
-
dry white wine60 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1032.2 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2353.8 kJ /
560.5 kcal
Tłuszcz
35.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55 min
Spaghetti carbonara
35 min
Penne and vegetables
35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min