Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and bacon pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh tortellini (see Tip)600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
leek white part only, trimmed and cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers cut into pieces (2-3 cm)4 - 5
-
unsalted butter30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 g
-
dry white wine60 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1032.2 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2353.8 kJ /
560.5 kcal
Tłuszcz
35.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pasta with tuna
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Penne and vegetables
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Risoni with salmon and spinach
25 min