Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and bacon pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh tortellini (see Tip)600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
leek white part only, trimmed and cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers cut into pieces (2-3 cm)4 - 5
-
unsalted butter30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 g
-
dry white wine60 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1032.2 mg
Białko
24.4 g
Kalorie
2353.8 kJ /
560.5 kcal
Tłuszcz
35.4 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon chicken with crispy potatoes
2 Std. 40 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Beef stroganoff
35 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min