
Urządzenia i Akcesoria
Beef Stroganoff
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut into strips (1 cm x 4 cm)600 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut into quarters250 g
-
gluten free cornflour10 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tsp
-
cream200 g
-
English mustard or other strong mustard e.g. Dijon1 tsp
-
water30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
pickled gherkins cut into strips (optional)50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
509 kcal /
2137.6 kJ
Białko
36.4 g
Tłuszcz
36.5 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Sód
984 mg