Urządzenia i Akcesoria
Rice flour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
250 g
Składniki
-
rice250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
2.5 mg
Białko
18.2 g
Kalorie
3567.5 kJ /
849.4 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
185 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Vegetable stock paste
30 min
Icing sugar
10 min
Butter
10 min
Apple sauce
20 min
Steamed rice
25 min
Boiled eggs
20 min
Tomato paste
2 godz. 20 min
Crunchy rice crackers
1 godz. 50 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min