Fagiolini in gremolada

Fagiolini in gremolada

4.3 95 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
    30 g di pecorino Romano, a pezzi
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 450 g di acqua
  • 450 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 3 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 cucchiai di pinoli, tostati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3 g
Kalorie 531 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...