Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di farro (cottura 10 min.)
- 60 g di fagiolini surgelati
- 1 uovo
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 70 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 20 g capperi sott'aceto, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3565 kJ / 852 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 57.6 g
- Tłuszcz
- 49.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 268.1 g
- Błonnik
- 8.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farro con seppie e verdure
35 Min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Insalata di farro e pollo
45 Min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 Min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40 Min
Insalata di farro e pollo
1 Std. 30 Min
Insalatona di orzo
40 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 Min
Farro al pesto e fagiolini
30min