Farro alla nizzarda

Farro alla nizzarda

4.7 149 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porzione

Składniki

  • ½ spicchio di aglio
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 70 g di farro (cottura 10 min.)
  • 60 g di fagiolini surgelati
  • 1 uovo
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 20 g di olive taggiasche denocciolate
  • 70 g di tonno in scatola sgocciolato
  • 10 g di capperi sott'aceto sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 39.8 g
Kalorie 3565 kJ / 852 kcal
Tłuszcz 49.5 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 268.1 g
Węglowodany 57.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...