Farro alla nizzarda
TM6 TM5

Farro alla nizzarda

4.7 (130 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di farro (cottura 10 min.)
  • 60 g di fagiolini surgelati
  • 1 uovo
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 20 g di olive taggiasche denocciolate
  • 70 g di tonno in scatola, sgocciolato
  • 20 g capperi sott'aceto, sgocciolati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3565 kJ / 852 kcal
Białko
39.8 g
Węglowodany
57.6 g
Tłuszcz
49.5 g
Tłuszcz nasycony
268.1 g
Błonnik
8.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy