Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 200 g di ceci secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 252 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lenticchie in umido
1hod. 30min
Ceci in umido
1hod. 30min
Fagioli in umido
1hod. 30min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Cime di rapa stufate
55min
Cottura dei fagioli
11h
Cottura del farro integrale
8h 40min
Cottura delle lenticchie
1h
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10 min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Riso integrale con bietole
1h 15min