Piselli in umido

Piselli in umido

4.2 162 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di vino bianco
  • 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
  • 1 cucchiaino di aneto secco
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 700 g di acqua
  • 600 g di piselli surgelati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 220 kcal / 920 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...