Cous cous invernale

Cous cous invernale

3.8 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
5 porzioni

Składniki

  • 800 g di acqua
  • 100 g di lenticchie
  • 100 g di aceto
  • 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
  • 20 g di zenzero a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 45 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di cous cous
  • 400 g di brodo vegetale bollente
  • 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 5 porzioni

Sód 5549 mg
Białko 38.8 g
Kalorie 6501.9 kJ / 1554 kcal
Tłuszcz 68.3 g
Błonnik 19.3 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 191.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...