Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
lub 1 cucchiaino di paprika dolce -
40
g di melassa di zucchero di canna
lub 30 g di miele - 1 cucchiaio di salsa Worcestershire (opcjonalnie)
- 1 cucchiaino di senape
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45min
Salsa di melanzane Bhurta
35min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Involtini di porri e ceci
30min
Cirighet
30min
Condimento balsamico ai mirtilli
10 min
Marinatura all'ananas
20 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4sa 5 dk
Polpettone di seitan
50min
Salsa fagioli e feta
10 min