Insalata messicana

Insalata messicana

4.6 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

Salsa di avocado
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 avocado la polpa a dadini
  • 1 lime il succo spremuto fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzico di pepe macinato
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
  • 3 gocce di Tabasco
Insalata di fagioli rossi
  • 400 g di pomodori in quarti, senza semi
  • 50 g di cipolla bianca a pezzi
  • 1 peperone giallo a pezzi, senza semi
    1 peperone arancione, a pezzi, senza semi
  • 1 peperone rosso a pezzi, senza semi
  • 250 g di fagioli rossi in scatola sgocciolati
  • 250 g di mais dolce in scatola sgocciolato
  • 10 fili di erba cipollina fresca tritata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 786 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...