Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di maionese
- 400 g di broccoli verdi in 12 cimette (peso netto 250 g circa)
- 400 g di trancio di salmone fresco, in 12 cubi (2x3 cm, vedere consigli)
- 400 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1908 kJ / 456 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 38.6 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Salmone al cartoccio
35min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1u.
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1u.
Turbanti di spigola e arancio
1u.