
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
d'oignons nouveaux coupés en morceaux100 g
-
de carotte pelée et coupée en rondelles50 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de quinoa200 g
-
d'eau380 g
-
du sel
-
de petits pois frais250 g
-
de ricotta250 g
-
de lait200 g
-
gros œufs2
-
de piment d'Espelette½ c. à café
-
beurre pour le plat
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
318 kcal /
1332 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja