Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta

Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta

3.4 134 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux
  • 50 g de carotte pelée et coupée en rondelles
  • 30 g d'huile d'olive
  • 200 g de quinoa
  • 380 g d'eau
  • du sel
  • 250 g de petits pois frais
  • 250 g de ricotta
  • 200 g de lait
  • 2 gros œufs
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • beurre pour le plat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1332 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...