Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 50 g de carotte, pelée et coupée en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 200 g de quinoa
- 380 g d'eau
- du sel
- 250 g de petits pois frais
- 250 g de ricotta
- 200 g de lait
- 2 gros œufs
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- beurre, pour le plat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1j
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Risotto en rouge et vert
1h 10 min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1j 25 menit
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Gâteau de riz aux petits légumes
45 Min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50 menit
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1 godz. 35 min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 Min
Quinoasotto
35 Min