Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta

Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta

3.4 132 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons nouveaux coupés en morceaux
    100 g
  • de carotte pelée et coupée en rondelles
    50 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de quinoa
    200 g
  • d'eau
    380 g
  • du sel
  • de petits pois frais
    250 g
  • de ricotta
    250 g
  • de lait
    200 g
  • gros œufs
    2
  • de piment d'Espelette
    ½ c. à café
  • beurre pour le plat

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 318 kcal / 1332 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...