Crumble de poulet au poireau

Crumble de poulet au poireau

4.0 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en dés
    40 g
  • de farine
    50 g
  • de beurre demi-sel coupé en dés
    50 g
  • de flocons d'avoine
    100 g
  • de blancs de poireau (2 gros blancs environ), coupés en rondelles
    400 g
  • d'oignon (1 petit oignon), coupé en six
    100 g
  • de beurre doux coupé en dés
    20 g
  • de filet de poulet coupé en dés (voir "Variante(s)")
    200 g
  • de thym citron les feuilles seulement
    4 branches
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème liquide entière
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 487 kcal / 2031 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...