Crumble de poulet au poireau

Crumble de poulet au poireau

4.0 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan coupé en dés
  • 50 g de farine
  • 50 g de beurre demi-sel coupé en dés
  • 100 g de flocons d'avoine
  • 400 g de blancs de poireau (2 gros blancs environ), coupés en rondelles
  • 100 g d'oignon (1 petit oignon), coupé en six
  • 20 g de beurre doux coupé en dés
  • 200 g de filet de poulet coupé en dés (voir "Variante(s)")
  • 4 branches de thym citron les feuilles seulement
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de crème liquide entière

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 2031 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...