Gratiné de cannelloni au vert

Gratiné de cannelloni au vert

4.7 125 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de coulis de tomates
    500 g
  • de thym frais
    2 branches
  • feuille de laurier frais
    1
  • de sel et un peu pour la finition, à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu et un peu pour la finition, à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'eau
    400 g
  • de poireau émincé finement
    450 g
  • de brocoli détaillé en petits bouquets
    350 g
  • de gorgonzola
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • de cannelloni à garnir (env. 20 cannelloni)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 466 kcal / 1954 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...