Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 200 g de blé précuit
- 550 g d'aubergines, en petits cubes de 2 cm
- 200 g de feta en cubes
- 1 bouquet de basilic frais, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2030 kJ / 486 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Courgettes à la menthe
30 min
Poireaux façon salade Caesar
40 min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 min
Salade Caesar light
35min
Salade d'aubergine au yaourt
2 Std. 10 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Salade de courgette, tomate séchée et feta
45 min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 min