
Urządzenia i Akcesoria
Rieska (pain lapon)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 morceaux
Składniki
-
de lait250 g
-
de jus de citron25 g
-
d'eau250 g
-
de sel1 c. à café
-
de bicarbonate de sodium½ c. à café
-
de farine d'orge400 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail130 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
483.5 kcal /
2040.8 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
91.5 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
690 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja