
Urządzenia i Akcesoria
Rieska (pain lapon)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 morceaux
Składniki
-
250 g de lait
-
25 g de jus de citron
-
250 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
½ c. à café de bicarbonate de sodium
-
400 g de farine d'orge
-
130 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
483.5 kcal /
2040.8 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
91.5 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
690 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°22
49 Przepisów
Francja
Francja