Rieska (pain lapon)

Rieska (pain lapon)

2.9 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 morceaux

Składniki

  • de lait
    250 g
  • de jus de citron
    25 g
  • d'eau
    250 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de farine d'orge
    400 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    130 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 483.5 kcal / 2040.8 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 91.5 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 690 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...