Rieska (pain lapon)
TM6 TM5 TM31

Rieska (pain lapon)

2.9 (19 ocen)

Składniki

  • 250 g de lait
  • 25 g de jus de citron
  • 250 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g de farine d'orge
  • 130 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail

Wartości odżywcze
na 1 morceau
Kalorie
2040.8 kJ / 483.5 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
91.5 g
Tłuszcz
3.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
10 g
Sód
690 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy