Rieska (pain lapon)

Rieska (pain lapon)

2.9 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 morceaux

Składniki

  • 250 g de lait
  • 25 g de jus de citron
  • 250 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 400 g de farine d'orge
  • 130 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 483.5 kcal / 2040.8 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 91.5 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 690 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...