Pains au zaatar

Pains au zaatar

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 pièces

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de levure boulangère sèche (8 g)
    1 sachet
  • de farine
    500 g
  • de sel
    5 g
  • de mélange d'épices à zaatar
    3 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    6 c. à soupe
  • fleur de sel

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 578 kcal / 2423 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...